Вклонюся я захисникові, Складу букет йому з любові. Хай з перемогою вертає! Хай Бог його охороняє!

Жовтень – місяць, коли українці вшановують захисників та захисниць країни, які вже дев’ятий рік дають відсіч російській агресії. В Україні триває повномасштабна війна, і вшанувати подвиг військових, волонтерів та медиків зараз особливо важливо. Тільки завдяки ним наша Батьківщина зберігає свою незалежність. День захисника України 2023 року ми відзначатимемо у нову дату – 1 жовтня. Повна назва свята – День захисників та захисниць України, адже жінки теж беруть участь у бойових діях.

У межах тижня героїко-патріотичного та військового виховання 3 жовтня у 7 – А класі відбулася акція «Лист на передову». Метою заходу було виховувати патріотичні почуття до рідної землі, до захисників України та взаємоповагу один до одного, взаєморозуміння; прищеплювати інтерес до героїчного минулого держави і сьогодення, любов до Батьківщини.

Діти натхненно писали та малювали зворушливі листи-подяки, щоб підняти бойовий дух солдатам, які захищають країну, підбадьорили їх та побажали живими повернутися до рідних домівок. Всі листи будуть передані нашим бійцям на передову. Учні сподіваються, що ці листи стануть для наших захисників та захисниць мотивацією, нагадуванням про те, що їх чекають вдома, та оберегом, який допоможе пройти крізь темні часи.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Класний керівник 7-А класу                Лютик Людмила