«Безпечне користування Інтернетом»

Інтернет – це цікавий та захоплюючий світ, який дозволяє вам дізнаватись про світ цікавого, спілкуватись з людьми в різних кінцях світу, грати в цікаві ігри та ділитись з іншими своїми думками та захопленнями. Але як і в будь – якому іншому світі в Інтернеті є свої правила, яких треба суворо дотримуватись, для того, щоб уникнути неприємних та небезпечних ситуацій.

Тому з метою розширення й поглиблення знань про Інтернет; дослідження позитивних і негативних наслідків Інтернету з учнями 4-А класу було проведено інформаційно-просвітницьку вітрину «Безпечне користування Інтернетом».

Під час заходу діти згадали основні правила безпечної в Інтернеті, зіграли в гру «Так чи Ні? Що можна робити в Інтернеті?», а також взяли участь у вікторині «Безпечний Інтернет». Школярі показали високі результати.

Інтернет є дуже важливим джерелом інформації, користуватися яким поза сумнівом треба, проте при цьому не слід забувати про ті проблеми, які несе в собі глобальна мережа і відноситься до неї з розумом.                      Класний керівник                           Кочервей К.В.