Міжнародний день дарування книжок

 14 лютого – це не тільки свято закоханих. Це ще й Міжнародний день книгодарування, що активно відзначається у всьому світі з 2012 року. Офіційно його  можна назвати Днем закоханих у книжки.

Цього дня дарують книги друзям та незнайомцям, віддають їх бібліотекам, школам, дитячим садкам, лікарням чи просто залишають твори друку у людних місцях.

Книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов; вона дає нам відповіді на всі запитання і гарну пораду; навчає жити, любити і працювати. Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона — постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях. Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає».

      З нагоди цього дня в Новоселицькому ліцеї №1 учні початкових класів взяли участь у акції «Подаруй бібліотеці сучасну книгу». Діти ознайомилися з  історією виникнення цього свята, розказували вірші, присвячені книзі, подарували шкільній бібліотеці книги, які вже прочитали.

Добрі справи робити приємно!

    Класні керівники учнів 1- 4 класів: Кочервей К.В, Сірякова О.В., Волканеско С.І., Гуцуляк В.В., Куті Е.І., Кодряну Л.П., Горбатюк Г.О., Чебан І.І.

   Шікільний бібліотекар: Луник В.Д.