«Сила країни у єдності»

Ми  одна сім’я,

Єдина ми родина –

Мільйони різних «Я»,

А разом –  Україна!

 

16 лютого Україна вдруге в історії відзначає нове державне свято –  День єднання. Ідея свята –  показати світу єдність українського народу та підтримку всіх демократичних миролюбних сил у світі на тлі військової загрози.

Зовнішні і внутрішні виклики, що постали сьогодні перед нашою країною, вимагають від кожного консолідації та відповідальності.

З метою розвивати громадські якості особистості: патріотизм, самосвідомість; виховувати в учнів любов до Батьківщини, українського народу, державної мови, розуміння того, що від сумлінної праці й навчання кожного, від усвідомлення себе часткою українського народу залежить майбутнє і сучасне нашої держави; прививати обов’язок –  берегти і зміцнювати рідну державу у 9-А класі проведено виховну справу на тему: «Сила країни у єдності». Учні переглянули відеоролик, обговорили історію виникнення свята та його актуальність.

Основний лейтмотивом нашої виховної години стало гасло «У нас єдина і сильна держава, хоч поки проблеми диктує життя, єднаймося браття, мої українці, в минуле нам з вами нема вороття».

Класний керівник 9-А класу                                          С. Д. Козак