Мужність – це не відсутність страху, а тріумф над ним

Цьогоріч відзначення Дня захисників та захисниць України є не менш особливим для нас. Українські бійці дають відсіч російській агресії, а ми у свою чергу можемо подякувати їм за стійкість та відвагу, за можливість навчатися та отримувати знання. Наш обов’язок пам’ятати та вшановувати полеглих, згадувати героїв, які здобували та здобувають, відстоюють свободу і незалежність України.

З метою виховання патріотичних почуттів до рідної землі, до захисників України та взаємоповаги один до одного, взаєморозуміння та любові до Батьківщини у 6-А класі Новоселицького ліцею №1 відбулася зустріч із колишнім випускником, а нині старшим офіцером Гасюком Сергієм Петровичем. Зустріч «Душу-Богові, життя – Україні, честь – для себе» була організована спільно з бібліотекарем Луник Валентиною, яка розпочала захід зі слів подяки за мужність і незламність, героїзм та витримку. Розчулили учнів розповіді Сергія Гасюка про побачене й пережите, про вірних та незламних побратимів, про стійкість та довіру. У хвилині мовчання присутні вклонилися полеглим та тим, хто нині з автоматом береже наш спокій і захищає нашу велику родину – рідну Україну.

Усі ми мріємо про вільну, незалежну і квітучу Україну. Віримо, що всі наші жертви не марні, перемога буде за нами! Закликаємо пам’ятати всіх, хто віддав життя за нашу Батьківщину.

Підлісна Наталія класний керівник 6-А класу