Наша Україна – це могутня та сильна держава. Її історія і велич творилась віками людьми, чиї імена викарбувані у серці кожного українця.

Незважаючи на багатовікові посягання, Україна намагалася залишатися неподільною! Хоча це  коштувало  життів тисяч наших земляків. Українська земля наскрізь просочена кров’ю цих героїв. Їх відвага та відданість рідній землі подарували нам вільне та незалежне сьогодення.

Але зараз наша держава переживає тяжкі часи, і кожен намагається допомогти, вклавши свій внесок у майбутнє.

Саме про це йшла мова на Уроці Мужності в 10- б класі, на якому вчителька історії Пивнюк Галина Василівна разом із нашими доповідачами розповіли про мужність нашого народу у боротьбі за незалежність України ще з давніх часів. На Уроці Мужності був присутній колишній класний керівник, зараз працівник РТЦК та соціальної підтримки Дмитро Михайлович Блейбер, який закінчив свою цікаву розповідь про сьогодення України такими словами:

“Ми серцем і душею з тими, хто сьогодні боронить нашу свободу, незалежність і вічно пам’ятатимемо тих, хто віддав своє життя задля нашого щасливого майбутнього. Слава Україні !” А у відповідь прозвучало: “Героям Слава!”

Класний керівник Бабій Ганна Іванівна.