Моя суперсила – безпека в Інтернеті

Важливість питання безпечного Інтернету сьогодні зумовлена тим, що сучасна людина не уявляє свого життя без глобальної мережі, оскільки та дає багато інформації й можливостей. Діти та підлітки – не усвідомлюють, що може чекати на них у віртуальному просторі. Значимість проблеми безпечного Інтернету потребує постійної уваги з боку школи та батьків.

Тиждень безпечного Інтернету пройшов в Новоселицькому ліцеї №1.Учні 4-Б класу також долучилися до загальних заходів, які відбувались протягом цього тижня.

Саме для того, щоб сформувати у дітей навички безпечної поведінки в Інтернеті  8 лютого відбулась інформаційно-просвітницька вікторина  про безпечне користування Інтернетом  на тему: «Моя суперсила – безпека в Інтернеті». Учні спочатку пригадали основні правила користування та поведінки в Інтернеті, потім подивились повчальний мультфільм про черепашку Хаппі, у якої з’явився таємний друг в мережі і як вона зрозуміла, що він не той, ким прикидався, і зуміла від нього позбавитися. А наприкінці виховної справи діти відповіли на питання вікторини «Чи знаю я про безпеку в Інтернеті?», чим ще раз перевірили та закріпили свої реальні знання.

Класний керівник 4-Б класу: Оксана Сірякова