Великдень – найвеличніше свято українців

Великдень святкують у всьому світі. Назвати цей день рядовим святом було б неправильно, адже воно вважається культовою подією світової історії і головним днем ​​у році для всіх православних християн. Кожен, хто шанує це свято, отримує надію на порятунок, адже воскрес Христос. Світле Воскресіння прийнято наповнювати добрими справами. Чимало обрядів і традицій в Україні пов’язане з ним.

Так, 11 квітня 2023 року в 6-А відбулася виховна справа в онлайн-форматі «Великодній настрій», під час якої діти ознайомилися із традиціями та обрядами родинного свята.

Відомо, що на Великдень прийнято обмінюватися пофарбованими яйцями, цукерками та іншими солодощами. Але, крім цього, привітати зі світлим святом можна за допомогою гарної листівки. Тому, налаштувавши позитивні емоції та гарний настрій, учні 6-А класу вирішили виготовити листівки до Великодня, які стануть оригінальним подарунком для близьких людей.

Великодні листівки своїми руками – прекрасна ідея для такого презенту. У них можна написати побажання або напуття на майбутній рік. Погодьтеся, дуже приємно в такий день отримувати такі ж світлі, оригінальні і незвичайні подарунки, та ще й зроблені своїми руками.

Кожне барвисте зображення – наче святкова пісня. Нехай, як у давні часи, розлітаються Великодні листівки, немов весняні птахи, несучи людям Пасхальну радість та перемогу!

Класний керівник 6-А класу       Лютик Людмила