«Земля – наш рідний дім, нам жити в нім…»

Всесвітній день Землі … Наша планета Земля – наш рідний дім, в якому створені для нас особливі сприятливі умови, що сприяють нашому існуванню.

Свято День Землі – це символ єдності, усвідомлення, що тільки спільними зусиллями можна вирішувати глобальні екологічні і соціальні проблеми на Землі.

З нагоди відзначення Дня Землі та з метою навчити дітей відчувати красу природи, виховувати любов і бережливе ставлення до неї, формувати почуття прекрасного, спонукати учнів до захисту краси довкілля та сприяти формуванню етичних взаємин людини з довкіллям  з  учнями 2-Б класу  Новоселицького    ліцею №1  була проведена виховна справа на тему «Земля –Наш дім».

Метою виховної  справи є сформувати знання учнів про Всесвітній день Землі, розширювати та збагачувати знання  про природу та довкілля; розвивати емоційність, небайдужість, інтерес до збереження багатств природи; виховувати екологічну культуру, бережливе ставлення до природи, та бажання примножувати її багатства.

З другокласниками  проведено урок-мандрівку планетою Земля.

Учні переглянули    пізнавальний  відеоролик «Земля – наш рідний дім, нам жити в нім…»,  провели  вікторину « День Землі», намалювали екологічні  листівки.

Діти  дійшли висновку, що Земля – наш спільний дім, який потрібно оберігати і кожен із нас повинен турбуватися про неї.

Класний керівник 2-Б класу:  Людмила  Кодряну