«Про свою безпеку дбай, та інших оберігай»

Безпека життєдіяльності дитини – це формування у неї свідомого ставлення до збереження особистого життя здоров’я шляхом надання теоретичних знань, практичних умінь, застосування у практичних ситуаціях. Нам необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я.

Саме тому, з метою підвищення рівня обізнаності дітей з питань особистої безпеки, запобігання надзвичайних ситуацій з 23.10 по 27.10.2023 року у Новоселицькому ліцеї №1 пройшов Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Так, у 6-А класі була проведена виховна справа «Безпека життєдіяльності – шлях до безпечного дитинства» з елементами обговорення та перегляду відеороликів. Отримані знання про безпечну поведінку на вулиці, у побуті, громадських місцях діти закріпили оформивши стіннівку «Про здоров’я дбаємо – безпеку вивчаємо».

Такі заходи допомагають виховати у школярів почуття відповідальності за власне життя та життя інших людей, свідомо підходити до питання особистої безпеки, правильно діяти в певних ситуаціях, допомагає набути стереотипу поведінки у природі та суспільстві.

Наталія Підлісна класний керівник 6-А класу