30 листопада – День домашніх тварин

 З метою виховувати любов до тварин, повагу до вірності, відданості домашніх улюбленців; почуття відповідальності за приручених тварин, розуміння цінності та недоторканності іншого життя, в 2-Б класі пройшла  виховна справа « Дякую тобі за твою дружбу!».

Після перегляду презентації « Всесвітній день домашніх тварин» діти з захопленням розповідали про своїх домашніх улюбленців, відповідали на запитання вікторини. Другокласники долучилися до акції «Щедрий вівторок» – збір коштів на допомогу безпритульним тваринам та тваринам, постраждалим під час бойових дій.

Проведення цього виховного заходу стало важливим приводом ще раз нагадати дітям про їхню відповідальність за домашніх тварин, які для багатьох стали дійсно незамінними членами сім’ї. І, що вони мають такі ж права, як і інші її члени, і не повинні страждати від людської жорстокості.

Діти дійшли висновку, що ми – одна велика сім’я на великій планеті. Роблячи добру справу, допомагаючи нашим братам меншим, ми допомагаємо собі. Ми завжди відповідаємо за тих, кого приручили.

Класний керівник Ірина Чебан