ЛІЦЕЇСТИ ЗУСТРІЛИСЯ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ СУХОПУТНИХ ВІЙСЬК ІМЕНІ ПЕТРА САГАЙДАЧНОГО МІСТА ЛЬВОВА

Обери професію своєї мрії

«У тому, що стосується майбутнього, я повторюю одне:

 за що б ви не взялися, головне — будьте віддані

 своїй справі до кінця. Не обов’язково досягати

 якогось зоряного успіху, але бути чесним

перед самим собою в обраній професії — обов’язково.»

 Де Ніро

Світ професій – складний та захоплюючий. Зорієнтуватись в ньому інколи дуже важко. Усім людям властиво планувати своє життя, вирішувати багато питань, пов’язаних з вибором професії. Відповідно до вимог профорієнтаційної роботи по вступу до вищих військових навчальних закладів, учні 11 класу Новоселицького ліцею №1 мали змогу бути присутніми на зустрічі з представниками Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного міста Львова. Захід відбувався в обласному будинку офіцерів м. Чернівці. Метою заходу було: формувати в учнів свідоме ставлення до вибору майбутньої професії; навчати аргументовано відстоювати власну думку; виховувати свідоме ставлення до навчання, розуміння його необхідності в житті, почуття обов’язку перед батьками, викладачами та державою; виховувати в учнів впевненість у виборі свого майбутнього.

Учням було цікаво почути представників закладу, дізнатися про потребу нинішніх військових професій. Хочеться побажати всім учням, що обираючи професію, старайтеся зважити всі «за» і «проти» того чи іншого заняття, що приваблює, «приміряти його на себе».

Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться ваше подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності. Робіть правильний вибір!

Тетяна Дідух-Бойчук , класний керівник 11 класу