Відповідальність починається з мене…

«Свобода означає відповідальність,

ось чому більшість людей боїться її.»

Бернард Шоу

У рамках тижня  з правового виховання в 10 – 11 класах Новоселицького ліцею №1 було проведено  виховний захід  на тему: «Відповідальність починається з мене…» , разом з начальником відділу юридично-кадрової роботи апарату виконавчого комітету Новоселицької міської ради – Полковниковою Лесею Василівною;  із метою формування у здобувачів освіти правової культури громадянина України, що складається передусім зі свідомого ставлення до своїх прав і обов’язків перед суспільством і державою, закріплених у Конституції України, з глибокої поваги до законів і правил людського співжиття, готовності дотримуватися й виконувати закріплені в них вимоги, що виражають волю та інтереси народу, активної участі в управлінні державними справами, рішучої боротьби з порушниками законів.

Під час заходу учні мали змогу почути та згадати, що таке, перш за все,  відповідальність, що вона несе за собою, і що потрібно добре знати не тільки свої права, а й обов’язки. Діти задавали  питання , які їх цікавлять у нинішній ситуації.

У теперішній час не всі можуть розуміти, підтримувати один одного, а коли це стає можливим,- немає нічого прекраснішого. Вчіться бути відповідальними!

Класні керівники: О. Петрова, Т. Дідух-Бойчук