Екологічна мандрівка планетою Земля

Земля прекрасна, вона для тебе:
І  сонце ясне, і  синє небо.
Птахи і звірі, моря і  ріки.
Нехай же буде вона  навіки!

Щороку 22 квітня усі жителі нашої планети відзначають Міжнародний день Землі. Це чудова нагода вкотре замислитися над проблемою збереження навколишнього середовища, усвідомити необхідність порозуміння між людиною та природою, об’єднатися заради благополуччя нашого подальшого існування на планеті.

Учні 4-Б класу Новоселицького ліцею №1 також долучилися до його святкування. Зокрема для них було проведено екологічний урок-мандрівку планетою Земля. Під час перегляду відеоролику  до Всесвітнього дня Землі, діти  дізнались про унікальність нашої планети  і вплив людини на довкілля. Потім взяли участь у вікторині, де діти показали свою кмітливість, знання, бажання перемагати. Виховна справа завершилась грою екологічного змісту «Сортуємо сміття», де школярі вчилися сортувати сміття в залежності від матеріалу.

Проведена виховна справа сприяла поглибленню екологічних знань, розвитку творчої уяви, спонукала учнів до розуміння необхідності дбайливого ставлення до природи, відчуття власної відповідальності за збереження навколишнього середовища.

Класний керівник: Оксана Сірякова