#БезпекаДорогаДіти2023

Зустріч з представниками поліції

Сьогодні як ніколи зростає співпраця закладів освіти з працівниками правоохоронних органів. Навчання в школі – це не лише уроки, а і безліч виховних бесід, зустрічей, розмов. Такі профілактичні заходи дають можливість виробляти у дітей уміння володіти навичками самозбереження, діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, знати свої права та обов’язки.

16 квітня в Новоселицькому ліцеї №1 відбулася зустріч учнів 1-А, 1-Б, 4-А та 4-Б класів з інспектором ювенальної превенції ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області старшим лейтенантом поліції ГУЦУ Романом Дмитровичем та поліцейським офіцером громади СВГ ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області капітаном поліції ЛЯХ Віталієм Валентиновичем. Вони люб’язно поспілкувались з учнями на теми: «Дотримання правил дорожнього руху», «Відповідальність дітей за порушення закону», «Як вести себе з незнайомцем».

Це була не просто зустріч, а щире безпосереднє спілкування, під час якого здобувачі освіти дізналися багато нового та закріпили свої знання з правил дорожнього руху.

Особливу увагу поліцейські приділили практичним вправам для закріплення знань: як правильно переходити проїжджу частину, куди слід спочатку дивитись та як діяти, якщо тебе зупинив незнайомець.

Ми щиро дякуємо представникам поліції за змістовну та корисну інформацію та за високий професіоналізм і сподіваємося, що отримані знання допоможуть кожному в житті.

 Класні керівники: Горбатюк Г.О., Чебан І.І., Кочервей К.В., Сірякова О.В.