Година шани «Мудрі і багаті літами»

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку – це свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі. Саме тому в 1990 році Генеральна Асамблея ООН прийняла рішення про заснування Міжнародного дня літніх людей, призначивши його на перший день жовтня.

День літньої людини — це чисте і світле свято. Свято наших батьків, бабусь та дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов і повагу.

Саме тому напередодні цього свята учні 1-Б класу запросили на виховну справу, під назвою «Мудрі і багаті літами», почесного ветерана праці, колишнього вчителя фізкультури та тренера з волейболу і просто дідуся нашого однокласника Шумейко І. Т. Він розповів діткам про свою улюблену колись професію, запитав чи подобається їм фізкультура і пообіцяв провести для них змагання «Веселі старти». Діти привітали ветерана праці і пообіцяли гарно і старанно вчитися у школі.

Пам’ятаймо і шануймо людей поважного віку! Піклуймося про них, щоб вони щоденно відчували повагу й турботу, мали гідний рівень життя, не були одинокими і самотніми!

Класний керівник 1-Б класу: Оксана Сірякова