«Обережно, незнайомець!»

 На жаль,  у цей,  не зовсім спокійний час, дитина молодшого шкільного віку може зустрітися з різними ризиками для себе. Один з них – спілкування з незнайомцями. Важливо навчити дитину розбиратися в людях і не довіряти кожному зустрічному, пояснити, що бувають не тільки добрі люди, а й ті, які можуть заподіяти шкоду.

В рамках виховного тижня школи для учнів 2-А класу разом із соціальним педагогом Кочервей К.В. було проведено профілактичну бесіду  «Обережно, незнайомець!», спрямовану на протидію торгівлі людьми.

Учні переглянули відеоролики «Обережно, незнайомець!», «Що таке торгівля людьми?», обговорили основні правила поведінки дитини у різноманітних небезпечних ситуаціях, які виникають при зустрічі із незнайомцями під час прогулянок на вулиці, вчилися орієнтуватися в загрозливих для життя ситуаціях, реально оцінювати небезпеку, не розгублюватись, знайти можливі дії самозахисту.

Другокласники зрозуміли, що потрібно берегти себе, своє життя, бо воно є найбільшою цінністю, й тому завжди дотримуватися правил безпеки.

Класний керівник: Горбатюк Г.О.