ЛІЦЕЇСТКИ ЗДОБУЛИ ГАРНІ РЕЗУЛЬТАТИ НА ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ «ЗООЛОГІЧНА ГАЛЕРЕЯ»

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 13 грудня 2023 року № 1527 «Про затвердження плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2024 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), з метою виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття свого регіону, розвитку образного мислення і емоційної чуйності, розкриття творчих здібностей та художнього смаку підростаючого покоління, КЗ «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» проведено обласний заочний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея».

Серед представлених 58 робіт учнів закладів загальної середньої освіти, вихованців закладів позашкільної освіти Чернівецької області, були й роботи здобувачів освіти Новоселицького ліцею №1.

Роботи відзначалися високою майстерністю виконання, різноманітністю, яскравістю барв та креативністю. За результатами проведення конкурсу, на підставі рішення журі учениці ліцею визнані переможцями, а саме:

І місце:

  • Ксенія ДАЦІВ, учениця 9-А класу (керівник – Росина ОДАЖІУ);
  • Юліана ШВЕЦЬ та Ангеліна БОТНАР, учениці 9-В класу (керівники – Альона БАСАРАБА та Аліна КОВДРИШ).

ІІІ місце:

  • Аріна БОДЯН та Діана ДОНІКА, учениці 8-Б класу (керівник – Росина ОДАЖІУ).

Роботи переможців направлятимуться до всеукраїнського оргкомітету для участі у фінальному  етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея».

Вітаємо!