Урок мужності  «Історія становлення Збройних Сил України»

6 грудня – День Збройних сил України – це свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

6 грудня – це день, коли ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність. Це свято наших ветеранів, чиї скроні вже вкриті сивиною, а груди увінчані нагородами, і молодих солдатів та учасників АТО та ООС, які сьогодні стоять в строю на захисті нашої країни, також  усіх чоловіків та жінок, які проходили військову службу і завжди готові стати на захист своїх родин, домівок, своєї землі.

З метою патріотичного виховання учнів 8-Б та 7-Б класів, пробудження національної самосвідомості, на цей урок ми запросили учня нашого ліцею Боднарюка С. який знайшов у собі мужність захищати нашу державу. Він розповів ліцеїстам про історію становлення Збройних Сил України, про те як важко приходиться на фронті воїнам та як мужньо та героїчно відстоюють наші території. На завершенні ми привітали його і подякували за відвагу.

Дорогі солдати, нехай і надалі буде цілеспрямованою та плідною Ваша діяльність, ніколи не вичерпується енергія і натхнення, а щира любов до Батьківщини та народна повага надихають Вас на нові звершення у благородній справі служіння та захисту держави. Віри та сили, успіхів у повсякденному житті, мужності та відваги у військовій службі в ім’я єдиної, суверенної та незалежної України. Здоров’я, щастя, миру і злагоди Вам і Вашим родинам!

Класні керівники  8-Б та 7-Б класів Блейбер С.О., Одажіу Р. Г.