Збройні сили України – наша гордість

6 Грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави.
День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

В рамках відзначення Дня Збройних Сил України та з метою виховувати патріотичні почуття, вдячність тим, хто віддав за неї життя; формувати активну громадянську позицію школярів щодо єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів, повагу, толерантність до інших   народів, віру в краще майбутнє України у 9-А класі проведено виховну справу на тему: «Наші воїни – захисники держави». Воїн – це професія, пов’язана з постійним ризиком. Військові завжди у стані бойової готовності. Вони стоять на захисті родини, побратимів, Батьківщини.

Ми називаємо наших воїнів захисниками, бо знаходимося під їх надійним прикриттям. Учні класу  створили стіннівку «З Днем Збройних сил України», де привітали захисників зі святом.

31 рік, минуло з дня, коли Верховна Рада України прийняла Закон «Про Збройні Сили Ук­раїни», вже став надбанням історії. Протягом цих років Збройні сили України пройшли непростий шлях становлення. І сьогодні вони є гарантом забезпечення захисту суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості нашої держави.

Отже, саме у цей складний час для нашої країни ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії.

Класний керівник 9-А класу       Козак С.Д.