«МИ – ВІЛЬНІ»

В День Гідності і Свободи 21 листопада, в 7-Б класі, з метою виховання в учнів почуття відповідальності, гідності, патріотизму та любові до волі нашого народу, було проведено виховну справу на тему: «Ми вільні громадяни вільної держави». Учні ознайомились із трагічною сторінкою нашої історії, згадали про революцію гідності, героїв АТО, небесну сотню. Розвинули  пізнавальну активність та емоційну сферу – співпереживання за долю української армії, плекали почуття поваги,  моральні чесноти, справжні риси характеру мужність, наполегливість, цілеспрямованість, почуття гордості за свій народ, національну свідомість та патріотизм.

Семикласники зрозуміли неможливість вирішення конфліктів за допомогою зброї. Виховна справа сприяла формуванню громадянської позиції, як одного з проявів духовності нації, дала можливість відчути особливу цінність миру і спокою у світі, важливість таких понять як милосердя, підтримка та співчуття.

Як результат, учні виготовили фотопроєкт «Ми – вільні», в якому вшанували  героїв-захисників України та пам’ять загиблих за свободу, єдність та незалежність українського народу.

Класний керівник 7-Б класу Р.Г. Одажіу