День українського добровольця

Ти наш герой, ти захищаєш нас.

Тобі нехай промінчик сонця світло подарує,

І тіло й душу міцно загартує.

День українського добровольця — свято, що відзначається в Україні 14 березня з 2017 року. Пам’ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

Більшість добровольців у лавах українського війська продовжують боронити рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою та героїчними вчинками вони вкотре доводять, що не можливо здолати тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу до Дня українського добровольця у 5-А класі Новоселицького ліцею №1 було проведено виховну справу «Немає більшої сили, ніж стійкість духу добровольця». Діти переглянули відео про День українського добровольця, намалювали малюнки-листівки з подякою за відданість та патріотизм.

Нині добровольцем став увесь український народ. Наша готовність добровільно стати на захист України є запорукою нашої перемоги.

Підлісна Наталія класний керівник 5-А класу